Persoonlijk

2017 uitgelicht!

Travelshot.nl

2017 was voor mij met recht het jaar van uitersten. Het jaar van intens verdriet, maar ook intens geluk. Het jaar waarin ik in meerdere opzichten flink op de proef werd gesteld en mezelf zoveel beter leerden kennen..

Het jaar waarin ik leerde dat liefde soms ook loslaten betekent en ik even weer met de neus op de feiten werd gedrukt wat betreft  het zoeken en vervolgens ook vinden van geluk in de meest kleine dingen.

Het jaar waarin ik wederom bevestigd kreeg hoe belangrijk familie en vrienden zijn en ik bovendien zelfs trotse tante mocht worden. Travelshot.nl

Maar ook het jaar waarin ik lichtelijk onverwacht toch besloot mijn grote paardenvriendin die ik al ruim 2 jaar verzorgde over te  nemen, omdat ik haar anders zou moeten missen en ik dat niet over mijn hart kon verkrijgen.

Het jaar waarin ik een hoop nieuwe mensen heb leren kennen, mij openstelde voor nieuwe dingen en ik sinds tijden weer eens een gezellig moeder- dochter tripje maakte naar Texel.

Het jaar van een hoop gekkigheid, leuke en inspirerende gesprekken en hier en daar een schokje (dit jaar een maatje groter dan vorig jaar) ..

Travelshot.nl

Het jaar dat ik bovendien bedacht dat ik na een moeilijke periode wel een extra reisje had verdient en ik mezelf naast een toffe vakantie aan de Costa del Sol en Mallorca, een trip Noorwegen cadeau gaf.
Het jaar waarin ik wederom verliefd werd op Scandinavië en ik daarom mijn volgende trip naar Zweden al heb gepland. Travelshot.nl

Het jaar waarin ik buiten mijn toffe trips naar Spanje en Noorwegen om, meer leuke plekken dichter bij huis bezocht, zoals Osnabrück en Düsseldorf en maakte ik voor mijn werk een uitstapje naar Brussel.

Het jaar waarin ik op werkgebied veel heb mogen bij leren en ik zeer tevreden ben met de successen die wij als team hebben behaald.

2017, het jaar van een traan en een lach, een afscheid en een nieuw begin. Maar bovenal het jaar waarin ik ondervond dat ik eigenlijk zoveel sterker ben dan ik ooit dacht. Travelshot.nl

Travelshot in 2017

Ondanks Travelshot.nl in 2017 een hoop meer bezoekers trok en ik een aantal leuke samenwerkingen heb gehad, plaatste ik helaas wel een stuk minder artikelen. Door drukte en ogen die het grootste gedeelte van de dag al op een beeldscherm gefocust zijn, heb ik niet altijd tijd en zin om ’s avonds nog achter de pc te kruipen. Dat betekent niet dat ik geen plezier meer heb in het schrijven, maar leg ik de lat voor mezelf een stukje minder hoog en post ik in plaats van 3 tot 4 keer per maand 1 a 2 keer per maand een artikel met even veel plezier en toewijding als eerst! Travelshot.nl

En wat brengt 2018?

Hopelijk veel goeds! Niet alles kan je sturen, maar hej.. na regen komt zonneschijn !
Dus is het maken van de eerste plannen voor 2018 al weer in volle gang en breng ik hoogst waarschijnlijk volgende maand een aantal dagen door in het Harz gebergte, waar ik hopelijk nog wat sneeuwvlokken kan spotten..  Daarnaast staat er in maart een stedentrip Stockholm op de planning! En voor de rest ? Genoeg plannen, maar die hou ik nog even geheim tot alles concreet is!

De komende weken is het vooral mijn werk en daarbij ook de drukte rondom mijn nieuwe functie dat op plekje 1 komt te staan en zal het helaas nog even wat stil zijn op Travelshot.nl. Uiteraard hoop ik dat je dit jaar mij blijft volgen en zal ik uiteraard met plezier en passie blijven schrijven over mijn reislust!

Voor nu wens ik iedereen natuurlijk een gezond, liefdevol en reislustig 2018!

Geen post missen? Volg mij dan via  Bloglovin,  Instagram  en Google+.

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply
  Stéphanie
  6 januari 2018 at 10:10

  Ondanks alles heb je toch een mooi reisjaar gehad en ik wens je het allerbeste dit jaar. En het klopt, na regen komt altijd zonneschijn 🙂 Begrijpelijk dat je de lat voor jezelf minder hoog legt voor je blog. Een of twee artikelen per maand is ook voldoende vind ik en bloggen gaat niet om kwantiteit, je moet er vooral plezier in blijven hebben. Leuk dat je binnenkort weer naar Scandinavie gaat. Ik zou er ook graag meer van willen zien.

  • Reply
   Daphne
   28 februari 2018 at 00:39

   Bedankt Stephanie! Ja enorm veel zin in, inmiddels ook IJsland geboekt dus veel mooie dingen voor de boeg 🙂

 • Reply
  Dominique | dominiquetravels.com
  7 januari 2018 at 18:37

  De beste wensen voor het nieuwe reisjaar! 2017 zag er echt super leuk uit, je foto’s van Noorwegen vond ik ook echt mega inspirerend. In maart ga ik naar noord Noorwegen en ik heb daar zoveel zin in! Heel veel plezier met je reisjes dit jaar, ik zal weer al je artikelen met veel plezier lezen!

  • Reply
   Daphne
   28 februari 2018 at 00:40

   Bedankt Dominique, leuk te lezen :D! Ik ben ook enorm benieuwd naar jouw Noorwegen trip, veel plezier alvast !

 • Reply
  Rowan
  10 januari 2018 at 16:54

  Wat heb je veel meegemaakt in een jaar tijd, helaas ook minder leuke dingen. Ik hoop dat 2018 een heel mooi jaar voor je gaat worden. Leuk dat je al een tripje naar Scandinavië gepland hebt, zo fijn om naar uit te kijken!

  • Reply
   Daphne
   28 februari 2018 at 00:41

   Bedankt Rowan, dat zeker inmiddels al bijna echt zin in :)..!

 • Reply
  Lizette
  24 januari 2018 at 09:25

  Dat was een veelbewogen jaar! Je brengt het mooi onder woorden, met een luchtige ondertoon, maar tussen de regels door was het zo nu en dan volgens mij best pittig voor je. Ik ben blij dat je er sterker uitgekomen bent en ik wens je een heel gelukkig en fijn nieuw jaar toe. Veel plezier met je reisjes en met je blog.

  • Reply
   Daphne
   28 februari 2018 at 00:41

   Bedankt Lizette, jij ook heel veel succes met je blog en een geweldig reisjaar toegewenst!

 • Reply
  Anita
  6 februari 2018 at 19:52

  Klinkt als een heftig, maar ook een bijzonder jaar (met mooie reizen, vooral Noorwegen). Ik ben benieuwd naar je reisjes in 2018 en blijf je zeker volgen, ook al is het wat rustiger op je blog 🙂

  • Reply
   Daphne
   28 februari 2018 at 00:42

   Bedankt Anita, leuk dat je mij blijft volgen !

  Leave a Reply