Geen onderdeel van een categorie Inspiratie & tips

Een ’travelproof’ telefoon op reis: Review + WINNEN!

DSC_2808

[GESLOTEN] Pas geleden was ik te vinden in Finland en nam ik op uitnodiging van telefoonhoesjestore.nl een powerbank mee op pad. Eerder was ik nog niet op het idee gekomen een powerbank aan te schaffen, maar wat heb ik deze week dankbaar veel gebruik gemaakt van deze handige gadget.

Het begon al bij dag 1 van mijn vakantie. Helaas hadden we ruim 4 uur vertraging, waardoor je automatisch vaker je telefoon checkt. Nog even een paar leuke blogs lezen, een foto plaatsen op Instagram en je batterijpercentage daalt bijna met de minuut. Toen ik eenmaal weer in het vliegtuig zat, had ik nog maar 10% batterij over en was ik dan ook zeer blij dat ik de powerbank in mijn handbagage had gestopt. De rest van de vakantie heeft mijn powerbank in mijn rugzak doorgebracht, door de kou ter plaatse en de vele foto’s die ik  met mijn telefoon maakte, raakte mijn telefoon snel leeg en was ik maar al te blij dat ik deze zonder stopcontact in de buurt even kon voorzien van stroom.

telefoonhoesjestore.nl heeft een ruim aanbod aan powerbanks. Zelf koos ik voor de zilveren Xiaomi 5200 mAh, waarmee ik ruim 2 keer mijn iPhone kan voorzien van stroom. Daarnaast kan ik mijn eventuele lege accu van mijn fototoestel ook aan de stroom leggen. Om een iPad te voorzien van stroom, kan je beter een powerbank uitzoeken met wat meer milliampère, maar voor mij is mijn telefoon en eventueel fototoestel het belangrijkste om op reis te voorzien van stroom. De powerbank is compact en licht en daarom goed mee te nemen in je handtas/rugzak. Daarnaast is hij zeer gebruiksvriendelijk. Het apparaat beschikt over een viertal lichtjes die aangeven in hoeverre de powerbank nog is gevuld met stroom. Het apparaat is volledig van stroom voorzien als alle vier de lampjes volledig branden. Bij de powerbank wordt een klein snoertje geleverd, waarmee je de powerbank kan opladen, bijvoorbeeld aan je laptop of bij het toevoegen van een stekker in het stopcontact. Het apparaat wordt geleverd in een goed afgeschermd doosje en wordt na bestelling binnen twee (werk)dagen bij je thuis afgeleverd. Breng jij tijdens vakantie langere tijden zonder stroom door, dan zijn wellicht de powerbanks met meer milliampère iets voor jou. Ook hierin kan telefoonhoesjestore.nl je perfect voorzien. DSC_0648

Buiten een ruim assortiment aan powerbanks om, vernieuwd telefoonhoesjestore.nl constant het assortiment aan telefoonaccessoires. Hierbij kan je denken aan gadgets voor de nieuwste telefoons. Zo hebben ze  voor de nieuwe iPhone een ruim assortiment met de leukste iPhone 6s hoesjes en bumpers, maar ook lenskits en speakers  vind je er in vele soorten en maten. Zeer handig voor op reis toch?

WINNEN..?!

Lijkt zo’n handige powerbank jou ook wel wat,  wil jij je telefoon ’travelproof’  maken met een van de andere toffe accessoires of is je telefoon gewoon toe aan een nieuwe look met een tof gsm hoesje? Reageer dan in een reactie onder aan dit bericht en laat mij weten wat jij zou aanschaffen bij telefoonhoesjestore.nl. Onder de deelnemers verloot ik een shoptegoed van 20 euro te besteden in de webshop van telefoonhoesjestore.nl.

De winactie loopt t/m 30 april 2016. Daarna zal ik de winnaar persoonlijk op de hoogte brengen middels een mail. Vul dus een geldig mailadres in!

Ik heb dit product getest op uitnodiging van telefoonhoesjestore.nl. Dit artikel bevat mijn persoonlijke mening en zal onder geen beding informatie bevatten waar ik zelf niet achter sta.

Geen post missen? Volg mij dan via  Bloglovin,  Instagram  en Google+.

 

 

21 Comments

 • Reply
  Appalonia karte
  8 april 2016 at 13:15

  Na het lezen van jou blog, zou ik ook een powerbank aanschaffen. Zelf heb ik daar nooit bij na gedacht, maar het is zeker handig om overal je telefoon op te kunnen laden zodat je mooie foto’s en filmpjes kan blijven maken.

  • Reply
   Daphne
   10 april 2016 at 23:13

   Leuk! Ik had hetzelfde hoor, maar ik ben er inmiddels enorm blij mee en het is hartstikke handig !

 • Reply
  Anouk
  8 april 2016 at 13:21

  Wat handig zeg en wat een leuke actie! Ik heb even op de site gekeken en ze hebben inderdaad een uitgebreid aanbod. Mijn telefoonhoesje is nodig aan vervanging toe en ik zag op de site een aantal erg leuke staan om uit te kiezen 😉 !

  • Reply
   Daphne
   10 april 2016 at 23:12

   Leuk Anouk! Ze hebben zeker een mooi aanbod aan gave hoesjes, daar zit vast wat leuks tussen ! 🙂

 • Reply
  Lotte - scratchingmymap
  8 april 2016 at 13:25

  Handige winactie seg! Ik zou heel blijf worden van een powerbank, die zou op onze reis met de Transmongolië Express in het najaar zeker van pas komen. 🙂

  • Reply
   Daphne
   10 april 2016 at 23:19

   Wauw de transmongolië espress, wat een beleving lijkt me dat! Dan zal een powerbank zeker een handige uitkomst zijn voor zo’n bijzondere reis met vast veel reistijd tussen bestemming a naar b.

 • Reply
  Manon
  8 april 2016 at 14:21

  Ik zou ook een powerbank aanschaffen omdat ook mijn telefoon en fotocamera het belangrijkste wat ik mee heb op reis. En als mijn droombackpacken uitkomt is het helemaal handig omdat je dan niet vaak stroom zult hebben.

  • Reply
   Daphne
   10 april 2016 at 23:14

   Ja zeker Manon, voor backpacken is het vast een mooie uitkomst !

 • Reply
  J.G.van Lochem
  9 april 2016 at 11:08

  Superleuke actie, lijkt me heel erg handig zo’n powerbank wanneer je op reis bent. M’n telefoonhoesje is helemaal op en dus echt aan vervanging toe… .dus??

  • Reply
   Daphne
   10 april 2016 at 23:15

   Leuk ! Er zit vast een mooi hoesje tussen naar jouw smaak!

 • Reply
  Jolanda
  14 april 2016 at 16:16

  Oh ik heb even op de site rondgekeken en die Abstracte bloemen bookcase is echt super mooi. Ik zou m graag winnen! 🙂

  • Reply
   Daphne
   18 april 2016 at 22:09

   Die zijn inderdaad erg leuk Jolanda! 🙂

 • Reply
  Natasja Pols
  17 april 2016 at 09:26

  Ahh super leuk!! Ik heb even gezocht en heb een super leuk hoesje gevonden. (http://www.telefoonhoesjestore.nl/mercury-sonata-series-rode-booktype-hoes-iphone-6.html) dat is echt een hoesje dat ik zou kopen. Het is erg handig met mijn werk, want het ziet er professioneel uit, is praktisch en de kleur matcht met mijn tas (ook niet geheel onbelangrijk ?)

  • Reply
   Daphne
   18 april 2016 at 22:10

   Haha ja leuk zeg! Inderdaad altijd mooi meegenomen als deze ook goed bij je tas matcht ! 🙂

 • Reply
  Rebecca
  27 april 2016 at 16:40

  Zo mooi op tijd weer met mijn reactie hea? Hahah 😉 Heb net eens even rondgestruind op die website en ik moet zeggen er zitten zeker leuke hoesjes tussen. Wellicht voor mijn toekomstige iPad ^^ Ook zo’n powerbank is ideaal, helemaal als je er de batterij van de camera ook mee op kunt laden (dat had ik nog niet eerder gehoord)! Want hallo, zoals je weet, kan ik op vakantie nauwelijks zonder mijn camera hihi. Een shoptegoed winnen zou dan uiteraard top zijn! (:

  • Reply
   Daphne
   30 april 2016 at 21:30

   Haha nou inderdaad zo’n powerbank zal wel wat voor jou zijn met die duizenden foto’s per vakantie 🙂

 • Reply
  Petra Wouters
  28 april 2016 at 16:46

  Leuke actie! Powerbank lijkt me heel erg handig maar ik moet echt echt echt een nieuw hoesje want deze is zo lelijk dat ik er niet meer naar durf te kijken zowat… En zwarte siliconen lijkt me wel wat!

  • Reply
   Daphne
   30 april 2016 at 21:32

   Klinkt goed! Zwart is altijd mooi hè, die worden vast ook niet snel vies en dus vast minder lelijk!

 • Reply
  Nadia
  30 april 2016 at 14:23

  Gave actie! Onze carkit houder is stuk en in de shop van telefoonhoesjestore.nl hebben ze een universele carkit houder. Dus, ik doe graag mee.

 • Reply
  Daphne
  30 april 2016 at 21:34

  Leuk dat je mee doet ! Zo’ n carkit houder is inderdaad ideaal!

 • Reply
  Daphne
  2 mei 2016 at 19:51

  Inmiddels is de winnaar op de hoogte gebracht en wil ik iedereen hartelijk bedanken voor de deelname!

 • Leave a Reply