About

Behind the blog..

_MG_7061

Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn blog!

Ik ben Daphne (1991), een ondernemende dame woonachtig op de o zo mooie Veluwe. Afgestudeerd  aan de opleiding bedrijfskunde MER en tegenwoordig werkzaam in de uitzendbranche.

In mijn vrije tijd kan ik geen genoeg krijgen van het ontdekken van de leukste plekjes in binnen- en buitenland, van daaruit is ook mijn liefde voor fotografie ontstaan. Mijn camera en ik zijn op reis onafscheidelijk en al jaren lang worden alle fotokiekjes dankbaar verzameld in fotoboeken, uiteraard met bijgevoegde verslagen, want tja.. sinds mijn eerste wintersportvakantie in 2000 wordt elke reis vastgelegd op papier. Na jaren lang verslagen op papier te hebben gekrabbeld en daarbij fotoboeken te hebben samengesteld, kreeg ik alsmaar meer de behoefte iets te doen met deze passie. Vanuit hier ontstond het idee een blog te beginnen over mijn reiservaringen, om zo andere mensen te inspireren en ook nieuwe mensen te leren kennen met dezelfde passie. Zelf vind ik het namelijk ook erg leuk om andere bloggers te volgen en ideeën en inspiraties uit reisverhalen op te doen.  Het leuke van reizen vind ik het ontdekken van de mooiste plekken en  verscheidene culturen. Waar een  gewoonte voor de ene bevolkingsgroep zo vanzelfsprekend is, kan deze gewoonte voor een andere bevolkingsgroep zo anders worden geïnterpreteerd. Dit verschil herken je zowel bij bestemmingen in buurlanden als verder weg van huis.

Naast mijn passie voor reizen, fotograferen en schrijven, breng ik mijn vrije tijd graag door tussen de paarden, word ik gelukkig van het samen zijn met familie en vrienden, leef ik onder het motto ‘een dag niet gelachen is een dag niet geleefd’ en heb ik een zwak voor alles wat met shoppen te maken heeft. About

Sinds het ontstaan van Travelshot.nl op 1 juni 2015, laat ik mijn lezers  door het schrijven en plaatsen van foto’s meereizen met mijn belevenissen en hoop ik  mensen te inspireren en te informeren over mijn reisbestemmingen. Van relaxte zonvakantie tot actieve roadtrip, ik stem voor! Ik hoop de komende jaren nog vele mooie bestemmingen te mogen bezoeken, deze van mooie kanten vast te leggen en vervolgens deze met veel enthousiasme te mogen beschrijven op Travelshot.nl!

Hopelijk tot ziens!

Travelshot is te volgen via:  *Bloglovin *Pinterest / * Instagram / *google+

4 Comments

 • Reply
  Lizette
  1 september 2015 at 15:09

  Ik heb net je blog ontdekt, wat leuk!! Ik ga je volgen!

  • Reply
   Daphne
   1 september 2015 at 23:36

   Hartstikke leuk Lizette .!

 • Reply
  Natasja
  28 september 2015 at 12:17

  Super leuke en mooie website!

  • Reply
   Daphne
   28 september 2015 at 22:46

   Bedankt Natasja! 🙂

  Leave a Reply