Contact & samenwerken

Vragen en de mogelijkheid tot samenwerken

Op Travelshot.nl plaats ik persoonlijke reisgerelateerde ervaringen in binnen- en buitenland. Dit betreft informatie en tips over specifieke bestemmingen, maar ook aan te raden accommodaties die ik persoonlijk heb bezocht.

Sparren over een samenwerking of meer informatie ontvangen over de mogelijkheden? Stuur dan een bericht via onderstaand contactformulier of via de mail (daphnezaal1991@gmail.com) en ik denk graag met je mee!  Hierin zal ik altijd wel de afweging maken of een samenwerking past bij Travelshot.nl.

Voor vragen en opmerkingen over Travelshot.nl kan je mij altijd mailen of een bericht sturen via Instagram.

Voor vragen over privacy en de disclaimer, klik hier.

De afgelopen jaren heb ik al succesvol samengewerkt met diverse marketingorganisaties en reisgerelateerde bedrijven. Ik werkte onder andere samen met:

Ibiza Magazine, Easy Terra, De jong Intra, Hoesjes-outlet.nl, Fotofabriek, We Fly Cheap, Webprint.nl, Foto op hout, Fotocadeau.nl, Protest, Revolution Race, Huize Nio

Samenwerken en contact

  Je naam (verplicht)

  je e-mailadres (verplicht)

  Uw bericht

   

  3 Comments

 • Reply
  Manon
  25 juli 2015 at 17:58

  Hee Daphne,

  Elke keer geniet ik van al je blogs 🙂
  er staan veel leuke en handige tips in, ga vooral door met bloggen !!

  Groetjes Manon

  • Reply
   Daphne
   27 juli 2015 at 15:19

   Thanks Manon, leuk dat je een berichtje achter laat 🙂

 • Reply
  Leo Bijlsma
  23 juli 2019 at 15:32

  Vanuit FotoCadeau.nl een leuke samenwerking gehad met Daphne. De communicatie verliep vlot en soepel! Het artikel is erg leuk geworden, deze kun je vinden via https://www.travelshot.nl/je-favoriete-vakantiefoto-aan-de-muur-op-schoolplaat/.

 • Leave a Reply