Spanje

Aftellen: de Spaanse Costa !

Travelshot.nl | Spanje

Over enkele dagen stap ik dan eindelijk weer eens in het vliegtuig naar Spanje om de vers geverfde muren, de koffie uit plastic bekertjes, de net gelegde laminaatvloer waar de plintjes nog van ontbreken, de ongemonteerde meubels en de half leeg geruimde verhuisdozen even te laten voor wat het is en even helemaal tot rust te komen onder de Spaanse zon.

Ondanks ik op dit moment anders naar deze vakantie toeleef als normaal, omdat ik door de drukte amper tijd heb om na te denken over mijn zonnige uitstapje heb ik wel onwijs veel zin om even helemaal niets te hoeven en alles te mogen. Nog meer dan anders ben ik even toe aan het relaxen met een cocktailtje aan het zwembad, de gemoedelijke Spaanse dorpjes, de zon de zee en het gewoon eventjes ‘helemaal weg’ zijn. Weer even leuke plaatjes schieten, ideeën bedenken voor blogpost en nieuwe plekken ontdekken. Dat is zeker even iets dat meer dan welkom is!

Normaal gesproken ben ik vooral van het ontdekken van nieuwe plekken en begeef ik mij eigenlijk bijna nooit twee keer op dezelfde bestemming. Dit keer is het anders.. Door de drukte had ik niet veel tijd over om mij te verdiepen in nieuwe plekken en bovendien hebben we twee jaar geleden met heel veel plezier op deze plek in Spanje gebivakkeerd. Een moeilijke keuze was het dus niet, wij gaan weer gezellig naar de Costa del Sol! Twee jaar geleden ontdekte ik prachtige plekken als Granada en Ronda, ook voor dit jaar heb ik al een paar mooie uitstapjes in gedachte die ik na deze vakantie van mijn bucketlist mag strepen. Zo staat Cordoba hoog op mijn bucketlist en doe ik mijn bliksembezoek aan Sevilla van 2 jaar geleden geleden graag nog eens over, want wat is dat een geweldige stad!

De eerste echte vakantie van 2017 komt steeds dichter bij en het aftellen kan beginnen, maar voor nu eerst nog even een paar serieuze dagen hard werken en uitbundig klussen voor het goede doel: ons huis!

Volg mij op de voet in Spanje door mij te volgende op Instagram.

Heb jij nog leuke tips voor mijn trip naar Spanje?

4 Comments

 • Reply
  Dominique
  26 mei 2017 at 16:52

  Leuk! Ik ben nog nooit in die regio geweest, dus heb helaas geen tips voor je. Ik wens je in ieder geval veel plezier! Ben benieuwd naar de foto’s!

 • Reply
  Daphne
  28 mei 2017 at 19:57

  Bedankt Dominique 🙂 , gaat zeker goed komen! Er komen zeker weer wat mooie artikelen van online!

 • Reply
  Manouk - Groetjes uit Verweggistan.nl
  6 juni 2017 at 01:09

  Wauw, fantastische bestemming! Sevilla is mijn lievelingsstad en ik vind Cordoba ook prachtig. Wellicht is het kleine Cadiz ook leuk?

  • Reply
   Daphne
   12 juni 2017 at 23:31

   Bedankt Manouk, was weer erg leuk om terug te zijn daar :-). Cadiz is inderdaad ook een erg leuke stad !

  Leave a Reply