Geen onderdeel van een categorie

De best gewaardeerde instatravelshots van het afgelopen half jaar!

Travelshot.nl Vorige maand bestond Travelshot.nl alweer twee jaar en wat heb ik de afgelopen 2 jaren mooie tripjes mogen maken die ik met heel veel plezier heb mogen vast leggen in de vorm van prachtige foto’s . Foto’s met stuk voor stuk een herinnering, die ik in veel gevallen graag met jullie deel op mijn Instagram account. Reden genoeg om vandaag eens terug te blikken op mijn best gewaardeerde foto’s van het afgelopen half jaar.

We starten met een van mijn favoriete foto’s tijdens mijn roadtrip door de Balkan, welke goed is voor bijna 300 likes. De wandeltocht van ruim zeven uur was zwaar, maar het uitzicht was het meer dan waard.. Dumitor National Park | Montenegro

Van Montenegro gaan we naar Kroatië, eveneens tijdens dezelfde roadtrip door de Balkan. Deze foto maakte ik tijdens een middag relaxen aan het strand op onze een na laatste vakantiedag. Strand Makarska | Kroatië

Van Kroatië gaan we naar een zonnige middag vorig jaar februari tijdens mijn citytrip naar Praag. Wat een prachtige stad is het ook..! Citytrip Praag

Nog even terug naar Montenegro. Deze foto maakten we tijdens onze eerste kennismaking met Montenegro in het plaatsje Budva net over de grens van Kroatië. Montenegro | Budva

Even een terugblik uit 2015 van een geweldige vakantie aan de Costa del Sol. Onlangs maakte ik weer een trip naar deze fijne regio in Spanje. Spanje | Marbella

Niet altijd hoeft een mooie foto in het buitenland te zijn geschoten, in ons mooie kikkerlandje hebben we regelmatig de mooiste luchten die ik maar al te graag vast leg..

Nederland | Ermelo

Nog zo’n fijn plaatje uit ons eigen landje. Ik hoef denk ik niet meer toe te lichten dat ik gek ben op mooie luchten en zonsondergangen … 🙂 Nederland | Kijkduin

Nog zo’n onderwerp wat ik kan blijven fotograferen: bloemen! Wat is Nederland in het voorjaar prachtig, wanneer alle bollenvelden weer vol staan met de meest mooie bloemen.

Nederland | Lisse

Begin dit jaar gingen we er even een weekendje tussenuit en besloten naar Osnabrück te gaan. Zo verrast door deze voor mij nog redelijk onbekende plek in Duitsland! Meer over mijn trip naar Osnabrück vind je hier. Duitsland | Osnabrück

Verliefd op de prachtige ruige kustlijn van de Algarve in Portugal. Even een terugblik van onze vakantie vorig voorjaar. Meer prachtige stranden in de Algarve vind je hier.

Portugal | Algarve

Afgelopen vakantie maakte ik deze zomerse foto in Nerja. Mijn favoriete tussendoortje tijdens de hete zomerdagen.. Spanje | Nerja

Ook werden enkele foto’s van mij door grote accounts gerepost, zoals de foto van mijn boottrip in Albanië. Wat een bijzondere ervaring was deze boottrip, eveneens tijdens mijn Balkantrip. Albanië | Koman Ferry Lake

Deze vrolijk gekleurde huisjes spotte ik in Osnabrück tijdens mijn weekendje weg enkele maanden terug. Stiekem wel dol op dit soort kleuren huisjes, ik krijg dan altijd een beetje mediterraans gevoel. Duitsland | Osnabrück

En last but not least, nog een van de prachtige steegjes in Marbella. Zoveel liefde voor dit soort steegjes.. Marbella

Welke foto is jullie favoriet?

Geen post missen? Volg mij dan via  Bloglovin,  Instagram  en Google+.

8 Comments

 • Reply
  Dominique | dominiquetravels.com
  2 juli 2017 at 10:30

  Die foto van de Balkan is inderdaad super mooi!! Ik ben nog niet zo heel goed in het maken van Instagram-worthy foto’s, maar ik vind het altijd ontzettend leuk om door alle prachtige foto’s te scrollen!

  • Reply
   Daphne
   11 juli 2017 at 20:02

   Bedankt Dominique, leuk he al die inspiratie op doen op Instagram 🙂

 • Reply
  Rowan
  2 juli 2017 at 12:38

  Wat een prachtig overzicht, heerlijk dit soort zonnige foto’s! Mijn favoriete foto is die van jou in het blauwe jurkje, maar de foto van jou voor het gele gebouw in Osnabruck vind ik ook heel gaaf! 🙂

  • Reply
   Daphne
   11 juli 2017 at 20:04

   Bedankt Rowan ! 🙂

 • Reply
  Stéphanie
  3 juli 2017 at 14:21

  Je hebt er wel een mooi divers overzicht van gemaakt, erg leuk om doorheen te scrollen! Mijn favoriet is de foto van Montenegro. Het bewijst maar weer dat je voor de mooiste uitzichten toch een beetje moeite moet doen 😉

 • Reply
  Daphne
  11 juli 2017 at 20:05

  Haha klopt, dat is ook een van mijn favoriete foto’s van een uitzicht waar ik uren naar kon kijken !

 • Reply
  Laura | Billenblootkokosnoot.nl
  2 augustus 2017 at 11:47

  Leuk artikel zeg! Mijn favoriete is de foto van Komaine lake echt wat een fantastisch gezicht is dat he! Een tweede favoriet is de foto voor de prachtig muur in Osnabrück! Leuk gedaan.

  • Reply
   Daphne
   3 augustus 2017 at 23:02

   Bedankt Laura ! Nou als je ooit nog eens naar Albanië gaat moet je Koman Lake echt bezoeken hoor, zo ontzettend mooi!

  Leave a Reply