Inspiratie & tips

Je favoriete vakantiefoto aan de muur op schoolplaat!

Foto op schoolplaat

Dat ik gek ben op het maken van foto´s is voor de meesten van jullie niet meer nieuw. Al jaren schiet ik met alle plezier ladingen foto´s, waarvan een aantal in fotoboeken worden geplaatst en enkele een prominent plekje krijgen in mijn huis, maar de meesten helaas toch in de mapjes op mijn pc verdwijnen. Sinds enige tijd heb ik een nieuwe woning. Dit zorgt er voor dat er weer wat ruimte is voor nieuwe decoratie en dus ook voor mijn fotocollectie. Dat kwam mooi uit, want van fotocadeau.nl kreeg ik de mogelijkheid een van hun fotoproducten in de vorm van een schoolplaat te testen. Vandaag hierover meer!

Inmiddels zijn schoolplaten vandaag de dag helemaal hot en hoe leuk is het dan als je zo´n hippe wanddeco kan uitvoeren met je eigen (vakantie)foto! Sinds kort ben ik in het bezit van een drone. Mijn keuze viel dan ook op een van mijn drone foto’s welke ik kort geleden samen met mijn vriend heb geschoten op Schiermonnikoog.

Een schoolplaat samenstellen

Via de site van fotocadeau.nl heb je de mogelijkheid jouw foto in diverse formaten van 30x30cm tm 150x150cm samen te stellen. Zelf koos ik hierbij voor de variant van 120x90cm. Vooral voor grotere formaten schoolplaat kan ik mij voorstellen dat je niet altijd de zekerheid hebt of jouw foto wel van voldoende kwaliteit is. Hiervoor biedt fotocadeau.nl de service jouw foto voor €2,47 te controleren op kleur, scherpte en kwaliteit.

Naast de afmeting heb je ook de mogelijkheid een tekst toe te voegen in jouw schoolplaat, er een collage van te maken en te kiezen voor een uitvoering met platte latten of ronde stokken. Dit alles is voornamelijk een kwestie van smaak natuurlijk.

Het bestelproces

Het bestelproces van Fotocadeau.nl is zeer gebruiksvriendelijk, waardoor je een schoolplaat snel en efficiënt kunt bestellen. Zo is er op de homepage een button met ‘direct bestellen’ waarna alle mogelijke fotoproducten overzichtelijk worden weergegeven. Na het uploaden van je foto naar keuze en het ingeven van de maatvoering welke jij graag zou willen bestellen, heb je de mogelijkheid om extra opties toe te voegen. Denk hierbij aan platte latten of ronde stokken bevestigd aan jouw canvas schoolplaat, een fotokwaliteitscontrole en een fotobewerking in de vorm van een collage of sepia/zwart-wit uitvoering. Na deze stap heb je de mogelijkheid jouw foto op schoolplaat te controleren en te plaatsen in het winkelmandje van Fotocadeau.nl. Vervolgens kan je overgaan tot het eventueel toevoegen van een kortingscode en het betalen van jouw nieuwe muurdecoratie.

De levering

Na het bestellen van mijn schoolplaat op een donderdagavond, kreeg ik netjes een mail binnen met het overzicht van mijn bestelling en een uiterlijke leveringsdatum. Het weekend ging er overheen en begin van de nieuwe week kreeg ik keurig een mail met daarin een track en trace code, waarna mijn bestelling ingepakt en wel op dinsdag geleverd werd. Naar mijn mening dus een keurig en spoedig leveringsproces. Ook is het mogelijk jouw bestelling af te halen bij een van de 2100 afhaalpunten.

De plaat welke ik bestelde was 120x90cm en was netjes opgerold en vervolgens verpakt. Na het uitrollen van de schoolplaat was deze licht gekreukeld, deze kreukels trokken er vrij snel uit door de schoolplaat gewoon uit te hangen aan de muur.

Voor ieder wat wils!

Voor een passend foto cadeau ben je bij fotocadeau.nl aan het juiste adres. Niet alleen kunnen zij voor jou de mooiste schoolplaten op canvas samenstellen, ook voor bijvoorbeeld behang, kussenslopen, koffers en legio andere producten allen met eigen foto opdruk kun je bij hen terecht.

Tot slot

Ik kan niets anders zeggen dan dat fotocadeau.nl een kwalitatief goed product aan mij heeft afgeleverd. De foto is ondanks haar formaat scherp en van goede kwaliteit en het canvas waarop de foto is afgedrukt is stevig. Daarnaast hebben zij een gebruiksvriendelijke website, behulpzame klantenservice en een prettig bestelproces met adequate levering. Dus ben je op zoek naar een mooi product voor het afdrukken van jouw favoriete (reis)foto of een origineel fotogeschenk, neem dan vooral even een kijkje op de website.

Ik heb dit artikel geschreven in samenwerking met fotocadeau.nl. Dit artikel bevat mijn persoonlijke mening en zal onder geen beding informatie bevatten waar ik zelf niet achter sta.

Geen post missen? Volg mij dan via  Bloglovin,  Instagramen Google+.

No Comments

Leave a Reply