Inspiratie & tips

Laat je favoriete (reis)foto afdrukken op hout!

Fotoophout.nl

Al jaren maak ik met veel plezier van speciale momenten  graag foto’s. Herinneringen deel ik in veel gevallen vaak via mijn computer of laat ik afdrukken in een mooi boek. Een andere manier om deze mooie momenten nog even extra uit te lichten, is middels een wanddecoratieproduct welke tegenwoordig in velen opties te leveren zijn. Graag vertel ik jullie dan ook vandaag iets over mijn ervaringen met het bestellen van een wanddecoratieproduct bij Fotoophout.nl.

Aangezien ik dol ben op fotograferen, kan natuurlijk een van mijn favoriete exemplaren niet ontbreken aan de muur. Ik koos niet voor een reisgerelateerde foto dit keer, maar voor een foto met mijn paard. Uiteraard wel in een bosrijke omgeving, waar ik vaak met veel plezier rond rij en dus eigenlijk al wel een beetje het vakantiegevoel krijg.

Mogelijkheden en opties

Bij het kiezen van een wanddecoratie heb je diverse mogelijkheden, voor ieder wat wils. Zo kan je kiezen uit diverse soorten hout, bijvoorbeeld vurenhout of steigerhout, maar ook heb je de mogelijkheid om een specifieke stijl in je wanddecoratie toe te passen. Ik koos er voor om een whitewash effect toe te passen, waardoor noesten en nerven een stuk subtieler zijn. Uiteraard kan je ook denken aan het maken van bijvoorbeeld een collage. Daarnaast zijn er diverse formaten beschikbaar en kan je er zelfs voor kiezen een wanddecoratie te maken die je tuin opfleurt.

Het bestelproces

De website van Fotoophout.nl is zeer overzichtelijk evenals het bestelproces. Binnen enkele muisklikken selecteer je het wandproduct naar jouw keuze en voeg je je favoriete foto toe. Selecteer hierbij het gewenste formaat, daarbij staat direct de bijbehorende prijs.  Na deze opties heb je de mogelijkheid om een bewerking toe te voegen, waarna je naar het toevoegen van je adresgegevens en de betaalmethode doorklikt.

Levering

Over het leverproces ben ik zeer tevreden. Ik werd namelijk keurig op de hoogte gehouden na het plaatsen van de bestelling en ook wanneer de bestelling enkele werkdagen later werd verzonden, kreeg ik keurig een mail met daarin een track & trace code waarmee ik mijn toekomstige wanddeco kon volgen. Binnen een week na het plaatsen van mijn bestelling, hing mijn nieuwe aanwinst uiteindelijk aan de muur! Fotoophout.nl

Tot slot

Ik ben zeer tevreden met mijn wanddecoratie van Fotoophout.nl,  een duidelijke overzichtelijke website, een prettig bestelproces, een correcte afhandeling en levering en een kwalitatief net afgewerkt product.

Benieuwd naar meer fotoproducten, neem dan ook eens een kijkje op CanvasCompany.nl, een zusteronderneming van fotoophout.nl.

Ik schreef dit artikel in samenwerking met FotoOpHout.nl. Dit artikel bevat mijn persoonlijke mening en zal onder geen beding informatie bevatten waar ik zelf niet achter sta.

Geen post missen? Volg mij dan via  Bloglovin,  Instagram  en Google+.

 

No Comments

Leave a Reply