Inspiratie & tips

Zo is je telefoon goed beschermd op reis + win!

Travelshot.nl [GESLOTEN] Tegenwoordig kan ik- en met mij velen er niet meer omheen, op vakantie gebruik ik meer dan eens mijn telefoon, is het niet voor het zoeken van de weg of dat ene leuke eettentje, dan is het wel om een foto te maken of te posten wanneer ik net lekker op het strand zit. Uiteraard zorgt het vele gebruik van de telefoon voor meer kans op een val en dus schade. Gelukkig zijn hier tegenwoordig goede oplossingen voor!

Screenprotector

Zolang ik kan heugen, gebruik ik voor mijn telefoon een screenprotector. Helaas zaten hier vaak naar enkele ritjes in mijn tas al dikke krassen op tot ik de Haweel glass screen protector uitprobeerde. Inmiddels heeft deze screen protector mijn vakantie krasvrij overleefd en zit hij dagelijks in mijn tas zonder enig krasje. Ik kan deze screenprotector dus zeker aanbevelen.

Beschermhoesje

In alle soorten en maten, maar tegenwoordig ook helemaal hermetisch afgesloten! Een paar zandkorrels of een plasje water over je iPhone kan met deze Slim- Fit full body case dus geen kwaad meer. Bij deze volledige bescherming geleiden de toetsen goed en kan je middels een klepje aan de onderzijde eventuele kabeltjes bevestigen, ideaal!  Als ik kijk naar de mindere punten van deze case, vond ik dat er een lichte waas over mijn foto’s zat wanneer ik tijdens het maken van de foto de case gebruikte. Overigens was dit verschil minimaal. Travelshot.nl

Winnen!

Wil jij je telefoon ook optimaal beschermen wanneer je deze winter bijvoorbeeld de piste af skied, of ben je misschien gewoon toe aan een nieuwe look voor je telefoon, dan heb ik misschien iets leuks voor je! Laat onder deze post een reactie achter waarin je aangeeft mee te willen doen met deze actie. Onder de deelnemers zal ik vervolgens een shoptegoed ter waarde van 30 euro verloten.

De winactie loopt t/m 13 november 2016. Daarna zal ik de winnaar persoonlijk op de hoogte brengen middels een mail. Vul dus een geldig mailadres in!

Ik heb dit product getest op uitnodiging van hoesjes-outlet.nl. Dit artikel bevat mijn persoonlijke mening en zal onder geen beding informatie bevatten waar ik zelf niet achter sta.

Geen post missen? Volg mij dan via  Bloglovin,  Instagram  en Google+.

13 Comments

 • Reply
  petra
  1 november 2016 at 14:43

  Leuk! Ik doe mee!

 • Reply
  Johanna
  1 november 2016 at 14:59

  Graag, ik doe mee!

 • Reply
  Stéphanie
  1 november 2016 at 20:54

  Leuk! Ik ga sowieso skiën deze winter en er staan nog meer andere gave reizen op de planning. Zo’n screen protector of iets soortgelijks komt dan zeker goed van pas 🙂

 • Reply
  Gioia van t spijker
  2 november 2016 at 14:05

  Jhaaaaa ik wil ook mee doen! Voor mijn buitenlandse stage kan mijn nieuwe telefoon wel wat extra bescherming gebruiken 😊

 • Reply
  Marlies
  2 november 2016 at 16:16

  Mijn hoesje is helemaal kapot dus ik doe zeker mee om deze opnieuw aan te schaffen!

 • Reply
  Natasja Pols
  4 november 2016 at 17:06

  Oehh leuke actie weer Daphne! Dat doe je toch altijd goed. Ik doe zeker ook mee!

 • Reply
  Evelyn
  5 november 2016 at 15:47

  Ah fijn zo’n glas! Krasje zijn altijd zo vervelend he 🙁

 • Reply
  Anita H.
  9 november 2016 at 01:03

  Ik doe ook mee!!

 • Reply
  Anita H.
  9 november 2016 at 01:06

  Ik loot heel graag mee!

 • Reply
  Aleksandra M.
  9 november 2016 at 13:55

  Ja,ik doe ook graag mee😊😊

 • Reply
  Manon
  11 november 2016 at 18:29

  Leuke actie en ik doe zeker mee 😊

 • Reply
  Nadia
  14 november 2016 at 00:38

  Handig om veilig met de smartphone leuke foto’s aan zee, meer of pool te maken. Ik doe graag mee. 😀

 • Reply
  Daphne
  17 november 2016 at 00:19

  Iedereen bedankt voor het mee doen! Inmiddels is de winnaar op de hoogte gebracht.

 • Leave a Reply