Inspiratie & tips Nederland

Nederland | culinair asperge arrangement bij Bilderberg!

asperge arrangement Bilderberg

De lente heeft zijn intrede gedaan, langzaam aan maken de gure dagen plaats voor de zon, komen de korte mouwen weer uit de kast én is het dus ook weer de tijd van de asperges! Ben jij gek op asperges en trek jij er in het voorjaar graag op uit, dan ben je bij de hotels van Bilderberg aan het goede adres. Benieuwd naar deze culinaire beleving, in dit artikel vertel ik meer over dit uitgebreide arrangement!

Voor dit arrangement bracht ik een bezoek aan Résidence Groot Heideborgh midden op de Veluwe. Omringd door bos en heide, is dit de perfecte locatie voor natuurliefhebbers. Na een hartelijk ontvangst, brachten we onze koffers alvast even naar de kamer. De kamers zijn ruim en wij hadden de beschikking over een groot balkon met vrij zicht op de omliggende bossen. Gezien vrijwel het hele hotel omringd is door bos en heide, kijk je overal vanuit het hotel de natuur in.

De omgeving van Bilderberg Résidence Groot Heideborgh

Eenmaal gesetteld was het tijd voor een drankje. We namen plaats in het gezellige grand café van het hotel, waar we genoten van heerlijke cheesecake met een bakje koffie. Vervolgens liepen we vanuit het hotel zo de bossen in en haalden we een frisse neus. Résidence Groot Heideborgh ligt vlakbij het Speulderbos, waar eveneens een andere locatie van Bilderberg is gevestigd. Er is in de omgeving een hoop te doen, denk hierbij bijvoorbeeld aan het bezoeken van de schaapskooi in Ermelo, maar ook Hanzestad Harderwijk ligt in de nabije omgeving.

Tips voor de omgeving van Résidence Groot Heideborgh? Ik schreef een artikel over de omgeving waar Résidence Groot Heideborgh zich bevindt.

Het culinaire aspergediner

Na een fijne wandeling en ons opfrissen in de kamer, was het tijd om aan te schuiven in het restaurant waar we ons culinaire viergangen asperge menu voorgeschoteld zouden krijgen. Ook dit was zeer goed geregeld. De tafels waren mooi gedekt, we werden vriendelijk geholpen en we hadden een ruime keuze aan wijnen van de kaart wat ook afgestemd kon worden op de gerechten die je krijgt voorgeschoteld. De gerechten zelf waren smaakvol en divers. We hebben echt een avondje culinair genoten.

Faciliteiten tijdens jouw arrangement

Na ons culinaire diner namen wij plaats in de sauna, om vervolgens volledig relaxed richting onze kamer te gaan. Naast een sauna is er in Résidence Groot Heideborgh ook een zwembad aanwezig en heb je de mogelijkheid een beautybehandeling bij te boeken in het wellnesscenter. In het gezellige grand café sluit je de dag af onder het genot van bijvoorbeeld een heerlijke cocktail.

Naast een prachtige ruime kamer en een viergangen aspergediner, is het asperge arrangement van Bilderberg inclusief een uitgebreid ontbijtbuffet waar wij de volgende ochtend voor ons vertrek dan ook dankbaar gebruik van hebben gemaakt. Verse broodjes, een ruim assortiment aan beleg, yoghurt, fruit en diverse theesoorten en sapjes zijn onderdeel van dit uitgebreide buffet.

Enthousiast geworden? Het culinaire asperge arrangement van Bilderberg is beschikbaar in 9 hotels en kan je boeken via de website van Bilderberg hotels. Naast het asperge arrangement heeft Bilderberg nog veel andere leuke arrangementen beschikbaar, perfect voor een uitstapje in eigen land.

*Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Bilderberg Hotels.

No Comments

Leave a Reply