Hotspots &Foodies Inspiratie & tips Nederland

Nederland | Op retreat in Noord-Limburg

Tussen de landerijen, met zicht op de koolzaadvelden ligt de prachtige in 2020 gerenoveerde boerderij van Stans: ‘De Aaldonk‘. Op deze locatie kan je ultiem genieten van de rust, ruimte en de fijne wellness faciliteiten. Hier heb ik deze dagen dan ook dankbaar gebruik van gemaakt! Tijdens de retreat van Thanks for the trip staat even bewust tijd besteden aan jezelf, ontspannen en middels coaching werken aan je ontwikkeling centraal, om zo vervolgens weer volledig opgeladen en met nieuwe inzichten huiswaarts te keren.


De Aaldonk is gelegen in Noord-Limburg, vlak bij de Duitse grens en op nog geen half uur rijden van Nijmegen. We rijden via de stille landweggetjes richting de ruime loft waar we even later hartelijk worden welkom geheten door de eigenaar Stans. Na een rondleiding door de loft, waarbij een hoop details over de historie van de boerderij en de renovatie hiervan worden verteld, is het tijd voor een stuk echte Limburgse vlaai die voor ons is klaargezet in de koelkast.

Rust, ruimte en wellness

Nog even halen we buiten een frisse neus en genieten we van het zonnetje welke we inmiddels langzaam zien ondergaan achter de koolzaadvelden. Voor het avondeten rijden we naar het nabij gelegen Gennep, waar we plaats nemen bij De Stadsherberg. Zowel binnen als buiten onder de heaters kan je hier gezellig zitten en het eten smaakt goed. Geen zin om eropuit te trekken, in de keuken van De Aaldonk kan je prima een heerlijke maaltijd bereiden. Eenmaal teruggekeerd bij De Aaldonk, is het tijd om te relaxen in de (overdekte) hottub. Heerlijk die rust en even helemaal niets hoeven. Naast de mooie hottub, is De Aaldonk ook voorzien van een stoomdouche en sauna. Voldoende wellnessfaciliteiten dus om optimaal te relaxen! Na het gebruik van de wellnessfaciliteiten ploften we neer op de bank voor een filmpje, waarna we ons bed opzochten.

Een vers ontbijtje en gerichte coaching

De volgende ochtend werden we in alle rust wakker en werd er een heerlijk ontbijtje gebracht. Na het ontbijt was het tijd voor mijn coachingssessie wat onderdeel is van de retreat van Thanks for the trip. Een retreat is ervoor bedoelt om even volledig tot jezelf te komen en coaching kan hierbij zeker helpen. Het geeft je meer inzichten in jezelf en hetgeen waar jij jezelf mee bezig houdt. Een mooie aanvulling op een ontspannen verblijf tussen de landerijen.


De tijd vliegt voorbij en voor ik het weet is mijn coachingssessie afgerond en is het tijd om dit fijne, rustige plekje te verlaten en huiswaarts te keren. We gaan volledig ontspannen, met nieuwe inzichten en een mooie ervaring rijker richting huis.


Tot slot

Ben je op zoek naar ontspanning en optimale ‘me time’, dan is het concept van Thanks for the trip wellicht een goede optie voor jou! Thanks for the trip stelt voor jou een compleet pakket samen, waarbij ze je laten kennismaken met unieke Nederlandse accomodaties. Geheel naar wens wordt er voor jou een retreat samengesteld wat past bij jou als persoon, het enige wat jij nog hoeft te doen is genieten!

*Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Thanks for the trip.

Geen post missen? Volg mij dan via Bloglovin, Pinterest en Instagram

No Comments

Leave a Reply