Geen onderdeel van een categorie

Time flies : Travelshot.nl 1 jaar online!

1

Ja ja.. Time flies.. Deze maand bestaat mijn blog alweer een jaar. Een jaar vol prachtige reisjes, het ontmoeten van leuke mensen, het leren van vele nieuwe dingen en het ontwikkelen van mooie ideeën. Reden genoeg om even stil te staan bij het afgelopen ‘blogjaar’.. 

Afgelopen jaar begon ik enthousiast met het schrijven op Travelshot.nl, een periode van veel uitzoekwerk, uren lang Youtube kijken en sleutelen aan de achterzijde van mijn blog braken aan. In het begin heeft het wat bloed, zweet en tranen gekost, maar tevreden en wel kon in juni 2015 de site online en plaatsten ik mijn eerste artikelen. Zoekende naar de manier die mij het beste past, heb ik zelf het afgelopen jaar al veel bijgeleerd. Mijn schrijfstijl  veranderde niet veel, wel de manier waarop ik naar de wereld kijk. Ik ben bewuster gaan reizen, iets waardoor je nog intenser bestemmingen beleefd. Mijn passie voor fotografie in combinatie met schrijven kreeg er nog een creatieve insteek bij, waardoor het nadenken over content, het inrichten van mijn artikelen en website samen zorgden voor een positieve wending waardoor ik nog meer plezier kreeg in het bloggen.

Nu, een jaar later kijk ik even terug op wat ik het afgelopen jaar allemaal geschreven en gepost heb. Ik ben aardig wat op reis geweest, heb veel mooie herinneringen op gedaan en heb  een flink aantal mooie foto’s mogen schieten. Niet te vergeten zijn natuurlijk ook een paar mooie samenwerkingen en fijne benoemingen die zeker ook tot hoogtepunten behoren.

Natuurlijk zijn er veel meer punten die even in het zonnetje mogen worden gezet aan het einde van mijn eerste blogjaar..

5x de best gelezen artikelen

 1. Op nummer 1 staat de route van- en tips over mijn roadtrip naar Oostenrijk, Slovenië en Kroatië. Meer dan 2000 keer werd dit artikel het afgelopen jaar beken. Heb jij dit artikel nog niet gelezen en ben je benieuwd geworden, kijk dan eens hier.
 2. De tweede plaats wordt ingenomen door mijn artikel over het prachtige Eiland Tenerife. Wat heeft dit eiland mij in positieve zin verrast!
 3. De derde plaats gaat naar mijn artikel over opkomende vakantiebestemming Marokko. Vanuit Marrakech maakte ik een super gave trip richting de Ourika Watervallen. Echt een ‘must do’ tijdens een bezoek aan dit bijzondere land.
 4. Ook op Ibiza heb ik het afgelopen jaar heel wat afgereden. Mijn artikel over de roadtrip die ik maakte deze dagen inclusief de fijne plekjes, vind je op nummer 4.
 5. Last but not least gaf ik 8 tips voor een bezoek aan Warschau. Misschien iets minder voor de hand liggend, maar in  deze stad kan je je zeker een aantal dagen goed vermaken. Travelshot.nl

5x de best gewaardeerde Instagram foto’s

Uit mijn Instagramfoto’s kan ik altijd moeilijk kiezen, er zijn er meer die rond hetzelfde aantal likes schommelen, daarom heb ik voor mezelf de meest opmerkelijke foto of juist de foto waar ik de meest leuke ervaring aan heb een plekje gegeven in deze lijst.

1. Een van mijn favoriete plaatjes. Wat was en ben ik eigenlijk verliefd op dit geweldige uitzicht vol verrassingen. Gelukkig viel deze foto onder de Instagrammers ook in de smaak en werd de foto zelfs gerepost door #Stopthedayjob. Travelshot.nl

2. Wauw, hier dacht ik echt even dat ik droomde.. Wat een geweldige rit en wat troffen we het met het weer. Zeker een ervaring om nooit meer te vergeten..! Travelshot.nl

3. In februari dit jaar bezocht ik de prachtige stad Praag en schoot ik deze foto. Love the colors. Travelshot.nl

4. Dit is een van mijn meest opmerkelijke foto’s, ik had namelijk niet verwacht dat deze foto zo in de smaak zou vallen. Ik schoot deze foto ’s avonds met mijn mobiel toen ik bezig was met mijn paardje op stal. Per toeval zag ik dat de lucht wel heel mooi rood kleurde en maakte ik daar snel een foto van. Voor ik het wist was de rood getinte lucht weer verdwenen, dus met recht een ‘Lucky shot’. 🙂 Travelshot.nl

5. Afgelopen vakantie naar het zonnige Zuiden van Portugal, fotografeerde ik veel bloemen. Een van deze bloempjes fotografeerde ik met uitzicht over een prachtig strand met kliffen. Het resultaat was best aardig gelukt en dit werd dan ook gewaardeerd. Travelshot.nl

5x een speciale plek voor?

 1. Ha dat is toch echt wel mijn reis naar Lapland!  Ten eerste stond Lapland al zo lang op de bucketlist en ben ik dol blij dat ik deze ervaring heb mogen meemaken. De eerste artikelen hierover kunnen jullie al hier vinden, maar daar zal rond de winterperiode zeker veel meer van bij komen.
 2. Ook een bijzonder plekje geef ik aan de prachtige wandeltocht die ik afgelopen april maakte in veelzijdig Italië. Wat een geweldig mooie kust, ik raad iedereen zeker aan om deze plek te bezoeken.
 3. Daarnaast maakte ik vorige jaar voor het eerst kennis met het continent Afrika en bezocht ik Marrakech en de omgeving van Marrakech. Wat een compleet andere wereld op nog geen 4 uurtjes vliegen van huis. Met veel plezier schreef ik dan ook over mijn eerste indrukken van de magische stad Marrakech.
 4. Ik kan niet ontkennen dat ik een echte ‘waddenfanaat’ ben. Als het even mee zit, probeer ik elk jaar wel een bezoekje te brengen aan een van onze TVTAS eilanden. Afgelopen jaar was Vlieland aan de beurt en fietsten ik een weekend lang dit geweldige eiland over. Een overzicht van deze dagen vind je hier, binnenkort kun je zeker nog meer verwachten.
 5. Zin in een prachtige kustlijn met sierlijke rotspartijen en kleurrijke kliffen? Dan zit je in de Algarve zeker goed. Enkele weken geleden bezocht ik een aantal mooie stranden aan de Algarve, waarna ik vorige week een post schreef over mijn strandhop avontuur. Een vakantie waarin ik veel heb ondernomen, maar soms ook even helemaal niets heb gedaan.. Heerlijk! Travelshot.nl

En nu uitgeblogd?

Waarschijnlijk heb je uit hetgeen ik hierboven heb geschreven al opgemaakt dat Travelshot.nl nog lang geen exit is. Mijn hoofd zit nog bomvol ideeën voor nieuwe artikelen en ik wil nog zoveel zien en fotograferen op- en van de wereld. De komende periode wil ik bezig gaan met een nieuwe lay-out voor site en als dat eenmaal op orde is, wil ik ook gaan kijken of ik een leuke reisvideo kan samenstellen. Ik heb namelijk super veel videomateriaal van mijn reis naar Lapland. Tot slot denk ik na over een extra rubriek met gastbloggers,  het staat allemaal nog in de kinderschoenen en kan nog alle kanten uit, maar het zijn in ieder geval positieve- en vooral ook leuke ontwikkelingen.

Uiteraard wil ik al mijn volgers/bezoekers bedanken voor de interesse in mijn verhalen, de lieve reacties, mailtjes en likes. Ik hoop dan ook met net zoveel plezier het aankomende jaar met veel passie, reislust en overtuiging nieuwe artikelen te schrijven.

Geen post missen? Volg mij dan via  Bloglovin,  Instagram  en Google+.

18 Comments

 • Reply
  Anita - Reisvlinder.nl
  1 juni 2016 at 18:08

  Gefeliciteerd! Super leuk overzicht en fijn dat je blijft bloggen 🙂 Succes met het sleutelen aan je website en ik ben benieuwd naar een eventuele video van Lapland.

  • Reply
   Daphne
   2 juni 2016 at 17:23

   Bedankt Anita! Die video gaat er zeker komen 🙂

 • Reply
  Anne - Ditisanne.nl
  1 juni 2016 at 18:53

  Wat leuk, gefeliciteerd!! Ik volg je sinds de laatste paar maanden en je hebt een van de leukste travelblogs die ik ken! Ga zo door!

  • Reply
   Daphne
   2 juni 2016 at 17:24

   Wat super lief! Dank je wel Anne 🙂

 • Reply
  Rowan
  1 juni 2016 at 19:43

  Gefeliciteerd! Wat kan er veel gebeuren in een jaar he! Ook heel mooi om de ontwikkeling bij jezelf te zien! Mooie toekomstplannen! Ik ben benieuwd!

  • Reply
   Daphne
   2 juni 2016 at 17:26

   Bedankt! Ja helemaal zin in het nieuwe blogjaar, wat hopelijk een super mooi jaar wordt met veel ontwikkelingen! 🙂

 • Reply
  Linda | One Day Trip
  2 juni 2016 at 00:18

  Gefeliciteerd!!! En ik vind die foto van Lapland zó ontzettend mooi! Ik volg je uiteraard al op Bloglovin’ en Instagram 🙂 En een heel benieuwd naar je video van Lapland, want die bestemming staat héél hoog op mijn lijstje…

  • Reply
   Daphne
   2 juni 2016 at 17:28

   Bedankt Linda, ik ga zeker hard mijn best doen om een mooie video van mijn Lapland avontuur online te zetten!

 • Reply
  Co
  2 juni 2016 at 08:42

  Leuk, gefeliciteerd! En prachtige foto’s inderdaad!

 • Reply
  Yvonne
  2 juni 2016 at 22:41

  Wat leuk Daphne, gefeliciteerd met het 1-jarige bestaan van TravelShot. Leuk dat je zo bruist van nog meer nieuwe ideeën en ik ben benieuwd naar je nieuwe lay-out! Op naar een tweede mooi jaar voor jou!

  • Reply
   Daphne
   5 juni 2016 at 12:07

   Bedankt Yvonne 🙂 !

 • Reply
  Wanda
  6 juni 2016 at 23:43

  Gefeliciteerd met je jubileum! Op naar je tweede jaar in blogland met hopelijk weer heel veel mooie reizen! Ik ga trouwens direct even kijken naar je instagram want volgens mij volg ik je daar nog niet!

  • Reply
   Daphne
   8 juni 2016 at 22:48

   Bedankt Wanda! Leuk als je mij daar ook gaat volgen 🙂

 • Reply
  Stéphanie
  11 juni 2016 at 18:56

  Gefeliciteerd! Ik volg je altijd met veel plezier en kan je travelshots zeker waarderen 🙂 Op naar een mooi en succesvol tweede blogjaar!

  • Reply
   Daphne
   12 juni 2016 at 21:21

   Bedankt Stéphanie, leuk je dat mij altijd met plezier volgt! 🙂

 • Reply
  Emma
  2 juli 2016 at 00:58

  Gefeliciteerd!! Leuke blog heb je en ben benieuwd naar de video van Lapland! Lijkt mij ook super tof om daar heen te gaan.

  • Reply
   Daphne
   3 juli 2016 at 12:13

   Bedankt Emma 🙂 Lapland is echt super, dat is zeker iets dat je op je bucketlist moet zetten ..!

  Leave a Reply